17:01
Яблучний "Карамбль"

Яблучний "Карамбль"

Інгредієнти:

на 3-4 порції:
3-4 середні яблучка
1-2 ч. л. меду
1 столова ложка вина або води
спеції за бажанням (мелена кориця, гвоздика чи кардамон)
3-4 ст. л. вівсяних пластівців
1 ст. л. подрібнених горіхів


Яблука почистити і порізати невеличкими кусочками.
В невеличкій каструльці розігріти воду(вино), мед і спеції. Додати яблука і варити на невеличкому вогні 5-7хв.
На розігрітій сухій сковороді підсмажити 1-2 хв пластівці з горіхами.
В посудину викласти яблука і посипати пластівцями з горіхами. Поставити у мікрохвильову піч на 5-7 хв на функцію гриль, або у духовку при 220 градусах.
Подавати теплим або холодним.

Десерт дуже оригінальний на смак і корисний, а також не містить цукру що важливо для тих хто на дієті.


Джерело: http://retgdwera.blox.ua/2010/05/Yabluchnij-krambl.html

Категорія: Пісні страви | Переглядів: 974 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]