16:33
Морські гребінці у зеленому соусі

Морські гребінці у зеленому соусі

Інгредієнти:


500 гр морських гребінців
50 гр зеленої цибулі
50 гр зелені петрушки
25 гр зелені кропу
50 мл оливкової олії
1 зубчик часнику
сіль морська


Гребінці добре промити, скинути на друшляк аби стекла зайва вода.
В цей час всі інші інгредієнти загрузити в блендер і перебити на максимальній потужності до консистенції густого соусу.
В невелику форму на дно вилити 1/3 соусу, зверху викласти гребінці. Залити все соусом, що залишився. Розрівняти гребінці аби вони були всі покриті соусом (не перемішувати). Запікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Гребінці повинні бути ніжними, дуже важливо не перетримати гребінці в духовці, аби вони не стали твердими та гумовими.
Як виявилося, всі молюски та членистоногі церквою не визнані ні рибою, ні м'ясом, тому в піст вони можуть стати джерелом білку та корисних речовин.
Смачного.


Джерело: Рецепт Володимира Ядловського
Категорія: Пісні страви | Переглядів: 947 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]