Середа, 16.08.2017, 21:42 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS

Слава Ісусу Христу!

Блог

Головна » 2013 » Березень » 26 » Морські гребінці у зеленому соусі
16:33
Морські гребінці у зеленому соусі

Морські гребінці у зеленому соусі

Інгредієнти:


500 гр морських гребінців
50 гр зеленої цибулі
50 гр зелені петрушки
25 гр зелені кропу
50 мл оливкової олії
1 зубчик часнику
сіль морська


Гребінці добре промити, скинути на друшляк аби стекла зайва вода.
В цей час всі інші інгредієнти загрузити в блендер і перебити на максимальній потужності до консистенції густого соусу.
В невелику форму на дно вилити 1/3 соусу, зверху викласти гребінці. Залити все соусом, що залишився. Розрівняти гребінці аби вони були всі покриті соусом (не перемішувати). Запікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Гребінці повинні бути ніжними, дуже важливо не перетримати гребінці в духовці, аби вони не стали твердими та гумовими.
Як виявилося, всі молюски та членистоногі церквою не визнані ні рибою, ні м'ясом, тому в піст вони можуть стати джерелом білку та корисних речовин.
Смачного.


Джерело: Рецепт Володимира Ядловського
Категорія: Пісні страви | Переглядів: 373 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Пісні страви [5]
Тут тільки пісні страви, без м'ясних, рибних, молочинх продуктів! Строгий піст!

Форма входу

Теги


Ми у вікіпедії

читати
Автор статті: Ігор Ремез

Наше опитування

Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 77

Архів записів

Пошук

Погода в Яблуниці

Календар

«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту



Свято-Духівський храм УПЦ КП м. Дніпропетровськ

Храм Усіх Українських Святих і Львівське молодіжне православне братство

Рейтинг сайтів прикарпаття

Статистика






Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0